Justin Bieber i studiet i Canada

Bieber vakte i julen og nytåret en del opsigt med bemærkninger om, at han var færdig med musikken. I den beskedne alder af 19 år bebudede den canadiske popstjerne, at han ville trække sig tilbage.

Sangeren var hurtigt ude med dementier, men mange fans frygtede alligevel for fremtiden, og de kan nu trække vejret lettet. Det viser sig nemlig, at Bieber faktisk fik det meste af sin juleferie til at gå med at indspille nyt materiale.

Det foregik hjemme i Canada, nærmere bestemt i Toronto, hvor popidolet arbejdede sammen med produceren Douglas Romanow. Denne har lagt et foto fra sit Noble Street Studio på Twitter med en bemærkning om, at »rygterne om Justin Biebers pensionering er vildt overdrevne«.

Det gamle år blev en turbulent omgang for Bieber, som gjorde oprør mod sit image som duksedreng og endte med et ramponeret omdømme, voldssigtelser og bøder for hærværk.

Senest har en fotograf meldt sangerens sikkerhedsfolk til politiet for et overfald, der skal være begået på et restaurationstoilet i Californien nytårsdag.

 

Dagens Gossip