Justin Bieber for retten på Valentins Dag

Bieber blev i sidste uge anholdt for at køre gaderæs i påvirket tilstand og da en dommer i Miami i går berammede det første retsmøde i sagen, faldt valget på Valentins Dag.

Den 19-årige popstjerne er på fri fod mod en kaution på 2500 dollars og har tilstået, at han røg mariuana, drak øl og tog receptpligtig medicin før han satte sig bag rattet i en lejet Lamborghini og trykkede speederen i bund gennem et boligkvarter, hvor han selv og vennen Khalil havde afspærret en vejstrækning på egen hånd.

Ved retsmødet den 14. februar skal Bieber og Khalil tage stilling til sigtelserne, som for Biebers vedkommende også omfatter kørsel uden gyldigt kørekort, ligesom han sigtes for at modsætte sig anholdelsen.

Sagen har gjort sangeren så upopulær i USA, at opbakningen til at søge ham smidt ud af landet stiger hastigt.

En underskriftsindsamling til præsident Barack Obama med krav om at få popteenageren deporteret havde i forgårs tilslutning fra 40.000 personer, men det tal er nu oppe over 75.000. Efter loven skal der være samlet 100.000 underskrifter senest den 22. februar for at få Det Hvide Hus til at behandle sagen.

De juridiske forudsætninger for at inddrage Biebers opholdstilladelse skulle være opfyldt.

 

Dagens Gossip