Justin Biebers mor er magtesløs

Politiet i Florida har sat en ny ridse i Justin Biebers efterhånden godt skrammede omdømme. Sangeren måtte søndag vente i Fort Lauderdales internationale lufthavn mens narkohunde undersøgte den bagage, han og hans følge medbragte.

Mens hundene sniffede sig igennem et bjerg af tasker og kufferter, fik Bieber tiden til at gå med at posere for fotograferende fans.

Myndighederne fandt ingenting og popstjernen kunne forlade Florida efter en weekend i Miami, hvor han festede igennem med blandt andre Jay-Z og komikeren Kevin Hart.
Tidligere på sommeren var der bid, da det canadiske grænsepoliti slog til mod en af Biebers tourbusser. Ved den lejlighed blev der fundet marihuana, som chaufføren vedkendte sig.

Selv om begge episoder handler om folk i kredsen omkring Bieber og ikke om sangeren selv, føjer de til det mindre kønne billede, sangeren har vist verden siden foråret. Den tidligere duksedreng har fået ry for at tiltrække ballade og er indblandet i en håndfuld uheldige sager, der spænder fra vold til vanvidskørsel.

Udviklingen nager tydeligvis Biebers mor Pattie Mallette, som i en samtale med det amerikanske ugeblad People lader skinne igennem, at hun er magtesløs over for sønnens udskejelser.

»Når dit barn kommer i en vis alder, er du nødt til at ændre stil som forælder, selv om det er svært at slippe. Jeg har været nødt til at lade Justin være uafhængig«, siger Mallette, som førhen ledsagede sin berømte søn overalt.

Den 19-årige popstjernes mor fastslår, at hun udmærket er klar over, hvad sønnen foretager sig: »Mange mennesker tror, jeg stikker hovedet i sandet og ikke aner, hvad der foregår«, siger hun og fortsætter:
»Jeg ved udmærket godt, hvad min søn laver, men jeg behøver ikke være enig - eller drøfte det med andre. Han er min søn og jeg er nødt til at respektere, at han ikke vil have, at jeg går rundt og taler om hans opførsel«.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip