Juventus bekræfter: Chiellini er ude af CL-finalen

Onsdag måtte Juventus-forsvarsspilleren Giorgio Chiellini forlade holdets træning med en skade i venstre læg, og undersøgelser torsdag har dømt ham ude af Champions League-finalen mod FC Barcelona.

Det bekræfter Juventus ifølge flere medier.

Der var eller bagt op til et akavet møde mellem Chiellini og Barcelona-angriberen Luis Suarez, da sidstnævnte under VM i 2014 satte tænderne i den italienske forsvarsspiller.

Italieneren måtte ikke blot finde sig i bidemærker, kampen mod Uruguay endte ovenikøbet med et nederlag og dermed et VM-farvel, mens Suarez - en gentagelsessynder - blev straffet med fire måneders karantæne fra al fodbold.

Derfor har der været fokus på de to spillere op til Champions League-finalen, hvor de for første gang siden VM-bataljen stod til at skulle spille over for hinanden, men Chiellini havde allerede betonet, at han ikke bar nag.

- Jeg vil ikke bare give ham hånden, jeg vil også give ham et kram. Sket er sket. Uruguay vandt, jeg tabte. Det eneste, jeg virkelig var ked af, var, at vi røg ud af VM, fortalte Chiellini ifølge The Telegraph.

Nu er duellen mellem de to aflyst, men Suarez kan dog stadig se frem til at møde franskmanden Patrice Evra, som han også har haft en lidet charmerende historie med.

Da de spillede i henholdsvis Liverpool og Manchester United blev Suarez idømt otte kampes karantæne og en bøde på 350.000 kroner for racistiske udbrud mod Evra.

/ritzau/

 

Dagens Gossip