Juventus forlænger med mangeårige stjernespillere

Juventus forlængede torsdag kontrakterne med to af klubbens støttespillere gennem de seneste mange år.

Målmanden Gianluigi Buffon og forsvareren Giorgio Chiellini havde begge kontraktudløb efter denne sæson hos de italienske fodboldmestre, men de har nu underskrevet kontraktforlængelser til henholdsvis 2017 og 2018.

- Eftersom både jeg og Juventus ønskede at fortsætte samarbejdet, var det logisk for mig at forlænge min kontrakt med yderligere to år, siger Gianluigi Buffon til Juventus' hjemmeside.

Den efterhånden 36-årige målmand kom i sommeren 2001 til Juventus fra Parma i den dyreste handel for en målmand i historien.

Den dengang 23-årige Buffon, der kostede omkring 300 millioner kroner, var allerede på det tidspunkt etableret som førstevalg på Italiens landshold, en position han stadig indtager i dag.

Giorgio Chiellini har spillet for Juventus siden 2005.

- Det er en følelsesladet dag for mig, og jeg er meget stolt over at være her, siger den 30-årige forsvarsspiller.

- Det gør mig stolt at tænke på, at når folk om nogle år taler om Gigi (Gianluigi) og Giorgio, så vil de tænke på Juventus, siger Giorgio Chiellini med reference til de to spilleres lange ophold i klubben.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip