Juventus klar til skæbnekamp med suveræn statistik

Mens Real Madrid har sikret sig førstepladsen, kæmper FC København for avancement til forårets Europa League, når de to hold tørner sammen i tirsdagens Champions League-kamp i Parken.

I den anden kamp i gruppe B er der større ting på spil i form af videre deltagelse i Champions League, når Galatasaray tager i mod Juventus i Istanbul.

Det italienske udehold er bedst stillet inden kampen, da uafgjort er nok, men holdets træner, Antonio Conte, havde gerne set, at holdet havde sikret avancementet tidligere.

- Der er ingen grund til de helt store taler forud for Galatasaray. Vi har selv gjort kvalifikationen sværere for os selv, og nu er det op til os selv at rette op på det, siger Antonio Conte.

Juventus kan dog finde optimisme i den aktuelle form trods det magre pointudbytte i Champions League. Her har holdet kun tabt på udebane til Real Madrid. I Serie A viser "Den gamle dame" skræmmende styrke. Ikke mindst defensivt.

Således har holdet vundet de seneste syv ligakampe med sammenlagt 15-0. Holdet lukkede senest mål ind i sejren på 3-1 over FC København. Eneste minus er, at man må stille op uden den helt store stjerne og strateg på midtbanen Andrea Pirlo.

Det tillægger Galatasarays italienske træner Roberto Mancini dog ikke den store betydning.

- Pirlo er helt sikkert en afgørende spiller, men Juve tæller stadig Arturo Vidal, Claudio Marchisio og Paul Pogba. Deres midtbane er stadig stabil, vurderer Roberto Mancini op til kampen.

Det bekymrer ham dog, at Galatasaray er tvunget til at vinde kampen for at avancere i Champions League.

- Vi skal spille vores chance, og vi har fordelen af hjemmebane, men min største bekymring er, at Juventus kan nøjes med uafgjort for at avancere.

/ritzau/

 

Dagens Gossip