Juventus køber dyrt talent i Real Madrid

De italienske mestre fra Juventus har gravet dybt i pengekassen for at sikre talentet Alvaro Morata på en fem-årig aftale.

Juventus har købt den spanske angriber i Real Madrid, hvor han fik store roser i sæsonen 2012-2013, men ikke helt kunne følge op i den forgangne sæson.

- Jeg har valgt Juventus, fordi det er en af Europas største og vigtigste fodboldklubber. Jeg vil forsøge at hjælpe klubben med at vinde flere titler. Jeg glæder mig virkelig til det, siger angriberen, som har scoret 10 mål i 37 ligakampe for Real Madrid.

Spanske medier mener at vide, at Juventus betaler 18 millioner euro - 134 millioner kroner - for spanieren, og avisen AS mener at vide, at Real Madrid har sikret sig en tilbagekøbsklausul, hvis Moratas udvikling tager nye højder.

Ifølge AS kan Real Madrid købe Alvaro Morata tilbage for 223 millioner kroner efter første sæson og 268 millioner kroner efter anden sæson.

Den spanske klub har lørdag også udlånt brasilianeren Casemiro til FC Porto. 22-årige Casemiro spillede i den forgange sæson 25 kampe for Real Madrid, men var kun med fra start i de fire.

/ritzau/

 

Dagens Gossip