Juventus og Gladbach deler i søvndyssende forestilling

22/10/2015

En velspillende Andreas Christensen og Borussia Mönchengladbach hentede onsdag aften det første point i denne sæson i Champions League.

Den tyske fodboldklub, der er kommet i gang i Bundesligaen efter en elendig sæsonstart, hentede 0-0 ude mod topholdet i gruppe D, Juventus.

Det skete efter en lidet ophidsende kamp på Juventus Stadium i Torino, hvor man fornemmede, at stillingen i gruppen havde en vis indvirkning på kampens forløb.

Juventus, der er kommet katastrofalt dårligt i gang med den italienske liga, havde seks point for to kampe i gruppe D.

Dermed behøvede de italienske mestre heller ikke at satse alt mod Gladbach, sådan som gruppen foreløbig har udviklet sig.

Franske Paul Pogba havde et skud lige forbi mål efter en halv time, men den store chanceproduktion havde hjemmeholdet ikke gang i.

Fire minutter før pausen var Gladbachs Alvaro Dominguez tæt på at gøre vilkårene sværere for sit hold.

Forsvareren spillede på egen banehalvdel bolden direkte hen til Alvaro Morata og fældede derefter selv Juventus-angriberen.

Alvaro Dominguez slap udelukkende med et gult kort, fordi forsvarskollegaen Andreas Christensen var i nærheden, så dommeren vurderede, at Alvaro Morata ikke blev frataget en oplagt scoringsmulighed.

19-årige Andreas Christensen, som Gladbach har lejet hos engelske Chelsea, spillede en meget solid kamp, hvor han ryddede godt op i forsvaret, blandt andet med sit gode hovedspil.

Ingen af holdene skabte det store i anden halvleg, hvor pasningerne var uskarpe, når mulighederne bød sig. 0-0 virkede som et passende resultat.

Juventus fører gruppe D med syv point for tre kampe. Gladbach er sidst med et enkelt point.