Juventus sikrer førsteplads året ud med sikker sejr

Juventus kom torsdag aften tilbage i vinderens rolle i Serie A.

De italienske fodboldmestre, der havde spillet uafgjort i de seneste to ligakampe, sejrede sikkert med 3-1 ude over Cagliari.

Ligatopscorer Carlos Tévez indledte scoringen allerede efter tre minutter, da han udnyttede en returbold tæt på mål.

Det var argentinerens 10. ligatræffer i sæsonen.

Efter et kvarter viste chilenske Arturo Vidal, hvorfor han bliver regnet som en af de mest eftertragtede midtbanespillere i verden.

Han viste sin målfarlighed, da han med et kontrolleret og flot udført indersidespark bragte Juventus foran 2-0. Det var Vidals femte scoring i Serie A i denne sæson.

Mestrenes tredje scoring faldt tidligt i anden halvleg. Andrea Pirlo fandt angriberen Fernando Llorente, der drejede rundt og sendte bolden i mål.

Spanieren har præcist som i sidste sæson haft svært ved at komme på scoringstavlen tidligt i sæsonen, men Fernando Llorente er nu oppe på fire ligamål.

Cagliari fik reduceret på et hovedstød af Luca Rossettini, og hjemmeholdet havde derefter flere gode muligheder uden at få scoret.

Med sejren udbyggede Juventus føringen i Serie A til fire point, og klubben er sikker på at fejre jul og nytår som nummer et.

Mestrene har 39 point for 16 kampe, mens Roma har 35 point for en kamp mindre.

Napoli kom op på tredjepladsen med 27 point for 16 kampe efter en 2-0-sejr hjemme over bundproppen Parma, der er sidst med seks point.

Målene blev scoret i første halvleg af Duvan Zapata og Dries Mertens, sidstnævnte på et straffespark.

Cagliari er tredjesidst med 12 point for 16 kampe, og klubben er den eneste, der endnu ikke har vundet på hjemmebane i sæsonen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip