Juventus stormer mod det italienske mesterskab

24/03/2014

Det er efterhånden kun i teorien, at Juventus kan undgå at vinde det italienske mesterskab.

Søndag aften vandt Torino-klubben med 1-0 ude over Catania i Serie A.

Dermed har Juventus 14 point ned til ligaens nummer to, AS Roma, der dog har spillet en kamp færre. Der resterer 10 runder af denne sæsons Serie A.

Argentinske Carlos Tévez blev efter 38 minutters spil matchvinder mod Catania, der fik angriberen Gonzalo Bergessio udvist halvvejs inde i anden halvleg.

Med nederlaget ligger Catania fortsat på sidstepladsen i Serie A. Den sicilianske klub har fire point op til den livgivende side af nedrykningsstregen.

Den falmede storklub AC Milan fik søndag aften en smule oprejsning, da det blev til 1-1 ude mod Rom-klubben Lazio.

Værternes franske forsvarsspiller Abdoulay Konko lavede selvmål efter en halv times spil. Men uruguayanske Alvaro Gonzalez udlignede for Lazio et kvarter inde i anden halvleg.

Lazio er på syvendepladsen i Serie A, mens AC Milan ligger på en meget skuffende 12.-plads.