Juventus-træner om exit: Vi ville have kampen udsat

Det blev en dag, de vil huske længe i Juventus, da de italienske fodboldmestre onsdag blev ekspederet ud af Champions League i den udsatte kamp mod Galatasaray.

Et mål af Wesley Sneijder fem minutter før tid sørgede for en tyrkisk 1-0-sejr i Istanbul, så Galatasaray akkurat sneg sig videre til 1/8-finalerne på Juventus' bekostning.

Juventus' træner, Antonio Conte, mener ligesom sin Galatasaray-kollega, Roberto Mancini, at kampen ikke skulle være blevet genoptaget på grund af snefald, der gjorde banen nærmest umulig at spille på.

- Vi forsøgte at få kampen udsat, og vi mødtes med Uefas (det europæiske fodboldforbund) delegerede før kampen, men ingen ønskede at lytte, siger Antonio Conte ifølge Sky Sport Italia.

- Roberto Mancini sagde, at det var farligt, og jeg var enig, siger træneren.

Antonio Conte brokkede sig efter første halvleg kraftigt til dommeren, der også havde afbrudt kampen efter 31 minutters spil tirsdag aften, ligeledes efter snefald.

- Ved pausen gentog jeg over for dommeren, at det ikke var sikkert at spille under de forhold, siger træneren.

Antonio Conte kigger samtidig delvist indad efter en helt igennem mislykket Champions League-sæson for Juventus.

Den blev indledt med 1-1-miseren ude mod FC København i den første kamp i gruppe B.

- Vores fejl var, at vi lod afgørelsen vente til den sidste kamp. Med en ordentlig bane er jeg sikker på, at vi kunne have spillet vores spil.

- Vi kunne ikke have forudset disse omstændigheder, så efter min mening er vores exit unfair, men vi gjorde det også svært for os selv, siger træneren.

Juventus, der bliver overført til Europa League, hentede blot seks point i seks kampe i gruppen, der blev vundet af Real Madrid med 16 point.

Galatasaray slutter som toer med syv point, mens FCK som forventet ender sidst med fire point.

/ritzau/

 

Dagens Gossip