Juventus-træner: Vi skal tro mere på os selv mod Bayern

Fodboldklubben Juventus' cheftræner, Massimiliano Allegri, er både lidt glad og lidt utilfreds, efter at hans hold tirsdag aften spillede 2-2 hjemme mod Bayern München i Champions Leagues ottendedelsfinaler.

De italienske mestre kom bagud 0-2, før scoringer af Paulo Dybala og Stefano Sturaro sørgede for et nogenlunde spiseligt resultat for Juventus før den ekstremt svære returkamp i München.

- Bayerns bageste mand var ofte Arturo Vidal (midtbanespiller, red.) og så meget plads skulle vi ikke have tilladt dem, siger Massimiliano Allegri ifølge Football Italia.

- Så længe Bayern spillede i et vist tempo, havde vi det svært. Heldigvis mistede de intensiteten, og vi kom med.

- Vi skal have større tiltro til egne evner og ikke stå så langt tilbage. Vi kan gøre det, og jeg er glad for, at jeg har spillere tilbage efter skader, siger Juventus-træneren.

Han havde midtbanespilleren Sami Khedira og angriberen Mario Mandzukic tilbage i startopstillingen mod Bayern München.

Tyskerne, der sammen med FC Barcelona regnes som bedst i Europa, er meget stærke hjemme på Allianz Arena, hvilket Massimiliano Allegri er bevidst om.

Træneren tror dog på muligheden for Juventus, der sidste år tabte Champions League-finalen 1-3 til Barcelona.

- Naturligvis tror vi fuldt og fast på vores chance, og comebacket giver os mere selvtillid. Nu bliver vi dog nødt til at fokusere på Serie A, siger Massimiliano Allegri, hvis hold er ubesejret i 16 kampe i træk i den italienske liga.

/ritzau/

 

Dagens Gossip