Juventus-træner: Vores defensiv fik os videre

Det var ikke kønt, da Monaco og Juventus onsdag aften spillede 0-0 i Champions League-kvartfinalerne.

Italienernes træner Massimiliano Allegri medgiver også, at hans mandskab ikke spillede nogen stor kamp, selv om resultatet rækker til en semifinaleplads.

- Det er altid svært at kvalificere sig til semifinalen, men vi klarede den, og jeg må give en masse kredit til spillerne. Vi er en gruppe, og vi gav alt. Vi spillede ikke nogen god kamp, men vi var forberedte på alle situationer, og vi gjorde, hvad vi skulle.

- Vi leverede en god defensiv indsats, og Monaco skabte kun lidt. Når alt kommer til alt, er det resultatet, som tæller, for det er ikke en præstation, der vil blive husket, siger Juventus-træneren.

Skudstatistikken siger en del om kampens underholdningsværdi. Begge hold blev kun noteret for en enkelt afslutning inden for målrammen.

I store dele af kampen kontrollerede Monaco bolden, men franskmændene fik aldrig dirket det stærke Juventus-forsvar op, der på heroisk vis vandt langt de fleste dueller.

Arturo Vidals mål fra det første opgør var over to kampe forskellen mellem holdene.

For Juventus er den sløje kamp alligevel lidt af en milepæl. Ikke siden 2002/2003-sæsonen er holdet nået så langt i Champions League.

- I aften vil jeg fejre det med fansene, det har været et godt år for Juventus.

- Det her er en god basis for at være et stærkt europæisk hold igen. Vi spillede ikke to gode kampe, og vi fik ikke mange chancer, men vi forsvarede os godt, siger Allegri til uefa.com.

I semifinalen venter enten FC Barcelona, Real Madrid eller Bayern München.

/ritzau/NTB

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip