Juventus vinder for 12. gang i træk i Serie A

31/01/2016

Det virker ikke længere usandsynligt, at Juventus kan genvinde det italienske mesterskab.

Søndag vandt det regerende mesterhold for 12. gang i træk i Serie A, da Chievo på udebane blev nedlagt med 4-0.

Sejren betød, at træner Massimiliano Allegris mandskab for første gang i denne sæson overtog ligaens førsteplads.

Napoli har ellers siddet sikkert på førerpositionen, men søndag eftermiddag var syditalienerne i to og en halv time stødt ned på andenpladsen, før holdet svarede igen med en 5-1-sejr over Empoli.

Det regerende mesterhold fra Juventus fik en elendig start på sæsonen med to nederlag i træk efterfulgt af endnu flere svipsere. I øjeblikket er situationen en helt anden i Torino-klubben.

Søndag scorede Alvaro Morata to gange før pausen, inden Alex Sandro og Paul Pogba cementerede sejren i anden halvleg.

I Napolis hjemmesejr på 5-1 over Empoli åbnede ligatopscorer Gonzalo Higuain festen med målet til 1-0. Jose Callejon scorede to gange efter pausen, og den lille spanier havde også sidste Napoli-fod på bolden, da Empoli undervejs lavede et selvmål.

Napoli topper Serie A med 50 point, Juventus har 48 point.