Jysk politimand sigtes i narkosag

En betjent fra Syd- og Sønderjyllands Politi er blevet sigtet for at overtræde straffelovens paragraf om narkotika.

Den 39-årige politiassistent er blevet suspenderet fra tjenesten, oplyser politiet i en pressemeddelelse fredag eftermiddag.

Manden har været anholdt og afhørt. Men anklagemyndigheden har vurderet, at det ikke er nødvendigt at begære manden varetægtsfængslet.

I første omgang er politiet sparsom med oplysninger om sagen. For eksempel er der i pressemeddelelsen hverken oplysninger om stoffets art eller om mængden.

To andre mænd er ifølge jv.dk anholdt i sagen, og den ene - en 30-årig mand - har angiveligt fortalt i retten, at han skaffede betjenten fem gram kokain sidste år.

Samtidig har betjenten ifølge den 30-åriges forklaring indtaget 50 gram amfetamin, skriver jv.dk.

Misbruget begyndte angiveligt i forbindelse med en rygskade, hvor betjenten ifølge den 30-årige var blevet afhængig af et morfinpræparat, indtil han skiftede til amfetamin.

Politikredsens øverste chef for efterforskningen ønsker ikke at komme med flere detaljer.

- Det er en nyere sag, siger Kaj Nielsen dog til Ritzau.

På forespørgsel oplyser han desuden, at Statsadvokaten i Viborg og Den Uafhængige Politiklagemyndighed er indforstået med, at politikredsen selv fortsætter efterforskningen.

Om den 39-årige politiassistent nægter sig skyldig, eller om andre er sigtet i sagen, er blandt de forhold, som politiet foreløbig holder for sig selv.

Årsagen til udsendelsen af pressemeddelelsen er, at et lokalt medie er kommet på sporet af sagen, fortæller Kaj Nielsen.

/ritzau/

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip