Jyske Bank skærer 177 stillinger væk efter fusion

Jyske Bank skærer 177 fuldtidsstillinger væk. 92 vil blive fyret, oplyser banken til fondsbørsen. Målet er en koncern med 4000 fuldtidsjob.

Banken giver blandt andet et lavere aktivitetsniveau, vigende udlånsvolumen bortset fra nye boliglån, og sammenlægning af stabsfunktioner i BRFkredit og Jyske Bank skylden for, at der nu skal være færre ansatte.

- Flere stillinger nedlægges med øjeblikkelig virkning og medfører desværre afskedigelse af 92 medarbejdere. De resterende reduktioner finder sted i forbindelse med planlagte pensioneringer, interne rokeringer mv. over det kommende år, skriver banken til fondsbørsen.

Jyske Bank-koncernen havde ved udgangen af maj 4444 fuldtidsansatte. Men som følge af den forventede udvikling i koncernens aktivitetsniveau samt afskaffelse af dobbeltfunktioner i forbindelse med sammenlægningen af BRFkredit og Jyske Bank vil man skære ned på fuldtidsansatte.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip