Kæmpe biograf på vej til Field's

Skrevet af Ann Katrine Warren

07/01/2013

Mest læste i dag

I efteråret 2014 skal Nordisk Film Biografer være klar med en ny kæmpebiograf i shoppingcentret Field's. Biografen får ni salen med plads til 1500 gæster og bliver dermed blandt landets største.

Biografen er tegnet af C. F. Møllers tegnestue og bliver en selvstændig bygning med direkte adgang til shoppingcentret. I alt bliver bygningen på 8.500 kvadratmeter, men 3000 af dem er tiltænkt butikker, som etableres under biografen.

Nordisk Film lægger op til at biografgængerne udover premierefilm også kan se frem til events og særforestillinger som for eksempel satellittransmiterede shows, koncerter, sport eller andre begivenheder.

- Med placeringen i Ørestad og de unikke transportmuligheder for specielt Metro, tog og bil og tæt på bl.a. Ørestad Gymnasium, den kommende Superarena og andre visionære byggerier i området er biografen optimalt placeret til at tage imod gæster fra Storkøbenhavn og Sjælland, og vi glæder os til at sætte nye standarder for biografoplevelsen, udtaler John Amund Tønnes, adm. Direktør i Nordisk Film Biografer.

Byggeriet af kæmpebiografen går i gang til foråret, men det forudsætter, at butiksarealerne under biografsalene er lejet ud.