Kæmpe fest: Plejehjem arver 4,5 millioner kroner

Sol Stoffregen

|

28/08/2013

Dagens topnyheder

Humøret var højt, og champagneglassene var fyldte, da plejehjemmet Provstegårdshjemmet i Odense holdt et brag af en fest tidligere på ugen. Anledningen til festlighederne var en afdød beboers generøse arv, som tilfalder plejehjemmet. Det skriver DR.

- Jeg blev ringet op af advokaten, der sagde at Provstegårdshjemmet havde arvet en gård, og så kom der 4,5 millioner kroner ind på vores konto, fortæller forstander Else Magnusse.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

En lækker menu med rødtunge til forret, oksemørbrad til hovedret og is til dessert blev serveret for de mange plejehjemsbeboere og personale, som i mandags var samlet for at fejre, at plejehjemmet har arvet 4,5 millioner kroner fra den tidligere beboer, afdøde Ove Jensen.      

Det var helt efter Ove Jensens ønske, at Provstegårdshjemmet holdt en stor fest for nogen af pengene. For som han skrev i testamentet, skulle pengene bruges til "gavn og glæde". Som et ekstra pift til festen kom Birthe Kjær og spredte god stemning med sine sange. 

De mange penge er blevet sat ind på en konto, og det er meningen, at afkastet skal gå til at holde en masse forskellige arrangementer til glæde for de ældre.