Kæresten lovpriser hele Danmarks Bendtner

De seneste par år har han haft svært ved at finde formen på klubplan, mens han ufortrødent bomber løs på landsholdet.

Sådan var det også onsdag aften, hvor fodboldspilleren Nicklas Bendtner scorede tre mål for Danmark i en venskabskamp mod USA. Og det var en præstation, som gjorde hans skuespillerinde-kæreste Julie Zangenberg stolt.

- Jeg er ikke overrasket. Men altid imponeret. Kriger. Flot kamp, skat, skriver hun således på sin Instagram-profil, inden hun ved hjælp af et hashtag roser den 27-årige Wolfsburg-angriber for sit evigt hårde arbejde og sin dedikation.

Ligesom Bendtner lader til at have det på fodboldbanen, har kendisparret igen "fundet formen", efter de gik fra hinanden i august sidste år.

Efter næsten tre års forhold besluttede de sig for, at deres liv og karrierer var for forskellige, men allerede i december fandt parret ud af, at de alligevel ikke kan undvære hinanden.

Danmark vandt onsdagens venskabskamp mod USA 3-2, og Bendtner blev således noteret for alle de rød-hvide mål.

Se Zangenbergs lovprisning af Bendtner lige her:

 

Ikke overrasket. Men imponeret altid. Kriger. Flot kamp, skat. @bendtner3 3 mål i DK-USA 3-2. #beliveyoucanfly #hardworkanddedication #magi

Et billede slået op af Julie Zangenberg (@juliezangenberg) den

25. Mar 2015 kl. 2:10 PDT

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip