Kærestepar skudt af gravid kvindes ekskæreste: Formodet gerningsmand skulle aflevere deres fælles barn

18/04/2016 00:05

admin

Nyheder

Mest læste i dag

En kvinde og en mand er søndag aften blevet dræbt af skud i landsbyen Snøde på Langeland, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Der er tale om et samboende par, som ifølge fyens.dk var kærester. De er efter alt at dømme blevet dræbt af kvindens ekskæreste.

Drabene skete kort før klokken 21 søndag aften. Politiet rykkede ud til stedet, efter at naboer havde slået alarm klokken 20.47.

Gerningsstedet er en bopæl, der ligger på hovedvejen i Snøde nord for Tranekær og cirka 25 kilometer nord for Rudkøbing.

Den formodede gerningsmand, som er den dræbte kvindes ekskæreste, er ved 22-tiden blevet anholdt, efter at han blev stoppet af politiets afspærringer ved Svendborgsundbroen mellem Tåsinge og Sydfyn.

- Klokken 21.50 anholder Fyns Politi en formodet gerningsmand ved Svendborgsundbroen i en bil. Under ransagning findes gerningsvåbnet, skriver politiet.

Vagtchef Christian Rasmussen vil natten til mandag ikke specificere, hvilket våben der er tale om, udover at det er et skydevåben.

Han ønsker ikke at give flere oplysninger i sagen, herunder alderen på de implicerede. Fyns Politi oplyser dog, at den anholdte mand skal fremstilles i grundlovsforhør i Svendborg mandag morgen.

/ritzau/