Kærlighedsferie? Helmig og Renée nusser på romantisk ø

Skrevet af Sol Stoffregen

|

26/11/2013

Dagens topnyheder

I september annoncerede Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen, at de skulle skilles efter 17 års samliv. Men her et par måneder senere er kendisparret på ferie sammen.  

Ifølge ugebladet Her&Nu har den århusianske popmager og ekskonen og den tidligere topmodel, Renée Toft Simonsen, pakket kufferterne og er taget til ferieparadiset i form af den smukke og romantiske ø, Koh Yao, i Thailand.

Det har sat gang i rygterne om, hvorvidt Helmig og Renée har fundet sammen igen.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Her&Nu har spottet parret på øen Koh Yao i Phang Nga-bugten ud for Phuket i Thailand. Flere billeder af det afslappede par viser ifølge ugebladet, at Renée er meget kærlig overfor Helmig.

Renée skulle af flere omgange have aet Helmig kærligt på ryggen. Ligeledes skulle de to have gået med hænderne om hinandens hofter.

Helmig: Jeg er 100% single

I et stort interview, som JyllandsPosten lavede med popprinsen efter skilsmissen, fortalte Thomas Helmig, at Renée stadig har en særlig plads i hans liv, selvom de ikke længere er mand og kone.

- Hun er min bedste ven, og jeg er hendes bedste ven. Det er der ikke ændret en skid ved, og de ting, som vi får næring af hos hinanden, er der ikke blevet skåret ned på. Jeg taler stadig med hende om en bog, jeg er begejstret for, og hvis jeg skal i biffen, er det hende, som jeg inviterer med. Den del af vores liv har ikke ændret sig. Men jeg lægger mig til at sove i en anden seng end hende. That’s it, siger Helmig til JyllandsPosten.