Kager gør hende liderlig: Kvinde spiser donuts under sex

De fleste kender trangen til søde sager, men det er nok de færreste, der bliver seksuelt opstemt af cupcakes og vaniljekranse. Men 45-årige Sammee Matthews bliver blød i knæene bare ved at se på kager.

- Når jeg går ind i et bageri, gør lugten mig vild, og jeg er nødt til at ringe til min kæreste for at få sex, fortæller hun til den engelske tabloidavis, The Sun.

SE OGSÅ: Tammy tvangsfodrer sig selv med tragt

Sammee Matthews, der vejer 178 kilo, er sitofil. Det betyder, at hun er erotisk besat af fødevarer. I hendes tilfælde handler det om kager og slik.

- Når jeg kan lugte og se dem, begynder jeg at miste koncentrationen. Jeg kan ikke kigge ind hos en bager og se en lille, sød cupcake - så tænker jeg på kinky ting, siger hun.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Den 45-årige kvinde nyder endda gerne lidt sukkerstads, mens hun har sex.

- Det er et kæmpe turn-on for mig at spise lækre kager eller donuts, mens jeg elsker. Det giver mig de mest fantastiske orgasmer.

Sammee Matthews satte sin kage-fetish i bero for en stund, da hun nåede 203 kilo. Hun tabte sig efterfølgende 25 kilo.

Men nu har hun taget hul på et nyt kapitel af historien om seksuel fascination af bagværk. XXL-modellen tjener nu penge på at posere på webcam.

Hun kører også natklubben Thick Sundaes, der kun har tykke danserinder ansat. Formålet er at sende et stærkt signal til andre store kvinder og at ændre måden, folk ser på overvægtige på.

KLIK OG SE BILLEDER AF SAMMEE MATHEWS I FULD STØRRELSE:

 

Dagens Gossip