Kahlenberg agter at slutte i Brøndby med mesterskab

Passet fortæller, at Thomas Kahlenberg har rundet 32 år, og Brøndby-anføreren forventer derfor heller ikke, at det skal bruges til at komme rundt til flere lande i karrieren.

Han er kommet hjem for at blive og opfylde den drøm, han og klubben deler.

- Jeg går stærkt ud fra, at Brøndby er min sidste klub. Jeg spiller ikke i Brøndby, fordi jeg skal videre til et andet sted. Jeg har bundet mig til et projekt, som jeg vil være med til at bringe frem mod målet – guldet i 2018, fortæller Kahlenberg til Ekstra Bladet.

Midtbanespilleren har lige nu en kontrakt til 2017, men hvis "projekt-Brøndby" følger tidsplanen, er Kahlenberg nødt til at forlænge sin aftale.

- Vi skal jo vinde guld i 2018, så jeg må nok tage ét år mere som aktiv, siger han med et smil på læben.

Til den tid vil Brøndby-manden have rundet 35 år.

Gennem karrieren har han optrådt for klubber som Auxerre (Frankrig), Wolfsburg (Tyskland) og Evian (Frankrig), inden han i 2013 vendte hjem til Brøndby.

Efter et halvt års skadespause er han nu tilbage på grønsværen for holdet, som med 11 point for ni kampe indtager 9.-pladsen i Alka Superligaen.

Søndag klokken 13 gælder det så sæsonens første New Firm, når FC København gæster Brøndby Stadion. Her forventes det, at Thomas Kahlenberg starter på bænken.

/ritzau/

 

Dagens Gossip