Kahlenberg efter 1-1 mod FCM: Dommeren var ikke god

Brøndbys Thomas Kahlenberg diskuterede flittigt med dommer Kenn Hansen i løbet af søndagens 1-1-hjemmekamp mod FC Midtjylland i Alka Superligaen.

Midtbanespilleren lægger ikke skjul på, at han og dommeren så meget forskelligt på en række episoder.

- I kunne næsten se det på vores kropssprog i kampen. Vi følte os lidt uheldigt behandlet i et par meget afgørende situationer.

- I de her tætte kampe er det de små ting, som kan være afgørende. Heldigvis kom vi tilbage fra 0-1 og leverede en rigtig god indsats, da vi kom en mand i undertal.

- Men jeg synes, at FCM's scoring og vores udvisning var hårde domme set med Brøndby-briller, siger Brøndby-anføreren.

Inden FCM's 1-0-mål scoret af Martin Pusic efter et hjørnespark ventede alle Brøndby-spillere på, at dommeren ville fløjte til målspark. Men det endte altså med det hjørnespark, som FCM scorede på.

Johan Elmanders udvisning med lidt over 30 minutter igen fik Brøndby-spillerne helt op at køre.

Kenn Hansen vurderede, at den svenske angriber havde sparket FCM's Jakob Poulsen efter en nærkamp.

- Elmander sparkede efter bolden og førte benet igennem. Jeg stod selv tæt på. Et gult kort havde været rigeligt.

- Jeg synes, at det var en voldsom dom. Det ødelagde kampen, selvom det heldigvis gav os en positiv effekt at komme en mand i undertal, siger Kahlenberg.

Elmander selv siger, at han ikke med vilje sparkede Jakob Poulsen.

- Jeg var ikke i balance, og selvom det på tv ser ud til, at jeg sparkede ham med vilje, så var det altså ikke tilfældet. Er det rødt eller gult? Det kommer an på, hvilken dommer det er.

- Rødt kan dømmes, det går hurtigt derude, og dommeren skal handle hurtigt. Men jeg svingede mit ben og så ikke FCM-spilleren, siger Elmander.

Jakob Poulsen kunne ikke fanges for en kommentar.

Midtbanespilleren spurtede ud af stadion i sekundet efter slutfløjtet, da FCM-baglandet kunne fortælle Jakob Poulsen, at hans gravide kæreste var gået i gang med at føde. Vandet var i hvert fald gået, meddelte FCM's presseafdeling efter kampen.

Også Thomas Frank havde en holdning til dommeren. Brøndby-træneren blev nemlig bortvist i en hektisk slutfase.

- Det piner mig pisse meget, for jeg har aldrig prøvet det før, og fordi jeg har været kæk over for alle mine trænerkolleger med det.

- Jeg blev udvist for at løbe ud af mit tekniske område og se på en tv-skærm. Det er ikke første gang, at jeg har gjort det i en kamp. Glen Riddersholm (FCM-træner, red.) gjorde det vist også.

- Jeg misunder ikke Kenn Hansen. Det er det, jeg vil sige om det, lyder det fra Thomas Frank, som dog erkender, at Elmanders røde kort kan dømmes.

/ritzau/

 

Dagens Gossip