Kahlenberg: Fejl af Kvist sætter tyrkerne i gang

William Kvist tog ifølge Thomas Kahlenberg den forkerte beslutning, da tyrkerne scorede det første mål i onsdagens 2-1-sejr over Danmark i Odense.

Kahlenberg mener ikke, at Kvist skulle have forsøgt at spille bolden hen til ham.

- Jeg er på vej frem, og jeg mener ikke, at William skal spille bolden til mig. Han skal selv holde på den eller spille den over modsat.

- Han vælger desværre den forkerte løsning, og så bliver vi taget i fremdrift, og så går der ikke lang tid før, at bolden ligger i kassen.

- Det var den forkerte beslutning på det forkerte sted, og så gik det galt, mener Kahlenberg.

William Kvist erkender sin fejl.

- Jeg ved ikke, om jeg så den tyrkiske spiller, der stod bag Kahlenberg, eller ej.

- Vi havde for lidt boldbesiddelse på det tidspunkt, og jeg tænkte, at jeg ville lave en kort pasning frem og modtage bolden igen. Så snupper den tyrkiske spiller bolden og lægger en god aflevering frem. Den næste spiller tager den godt med sig og sparker den ind. I den situation var de skarpe, siger William Kvist.

I overtiden var Wigan-spilleren også impliceret i tyrkernes sejrsmål, da han rettede et langskud af, så Kasper Schmeichel i det danske mål var chanceløs.

- Vi skal helst vinde de her kampe. Det er lidt træls. Jeg laver en fejl ved 1-1-målet, men så skal vi i det mindste køre den hjem. De får desværre puttet den sidste ind, og det giver en træls fornemmelse, siger Kvist.

Midtbanespilleren mener dog også, at der er en masse positivt at tage med videre til søndagens opgør mod Armenien i EM-kvalifikationen.

- Der er meget godt at tage med fra første halvleg. Vi sidder totalt på kampen og styrer det hele mod et hold, der gerne vil spille fodbold. Vi presser dem til at sparke langt og er gode til at skabe chancer. Der er næsten kun positive ting fra første halvleg, siger Kvist.

/ritzau/