Kahlenberg mærker ikke noget til fodskade

Siden Thomas Kahlenberg blev skiftet ud et kvarter før tid i Brøndbys 1-1 kamp mod FC Nordsjælland 6. oktober, har midtbanespilleren ikke været på banen for Brøndby i superligaen.

En skade i foden har holdt profilen ude, men den skade mærker han ikke mere til.

- Min fod har det rigtig godt, og der er ingen problemer med den. Jeg passer dog lidt på med belastningen, siger Thomas Kahlenberg.

Ved mandagens vindblæste Brøndby-træning deltog Kahlenberg fuldt ud i de første 45 minutter, før han gik over til at lave løbeøvelser med Martin Ørnskov, der også har siddet ude for Brøndby de sidste par kampe.

Søndag møder Brøndby topholdet FC Midtjylland, men Thomas Kahlenberg ved ikke, om han er aktuel til den kamp.

- Det er for tidligt at sige noget om kampen på søndag. Jeg er lige startet, og jeg må vente og se, hvordan kroppen reagerer. Det handler om at komme hurtigst muligt i form, men at gøre det på rigtig vis. Jeg er bare glad for, at min fod er i orden igen, siger han.

Kampen mod midtjyderne er den første af årets tre sidste kampe. Den tidligere landsholdsspiller satser på at komme på banen inden vinterpausen.

- Jeg vil gøre alt for at blive klar til de sidste kampe, men jeg skal også være fit til det. Vi må se hvordan, det ser ud til træningen, og så må jeg tage det en kamp ad gangen, siger Thomas Kahlenberg, der i august vendte hjem til Vestegnen efter otte år i fransk og tysk fodbold.

Argentineren Alexander Szymanowkski udgik kort inde i anden halvleg i Brøndbys seneste kamp mod AGF, men også han er på vej tilbage.

Ved mandagens træning deltog han ligesom Kahlenberg i de første 45 minutter, før han gik over til at lave pasningsøvelser.

Efterfølgende fortalte argentineren, at han regnede med at træne fuldt med, når Brøndby træner igen onsdag.

Angriberen Simon Makienok deltog i store dele af træningen, mens Quincy Antipas, der også har været ude i et par kampe, deltog fuldt ud og supplerede med at træne afslutninger, efter holdkammeraterne var gået i bad.

/ritzau/

 

Dagens Gossip