Kahlenberg: Nu er der noget at bygge videre på

For fire år siden scorede Thomas Kahlenberg det afgørende mål i overtiden, da Danmark vandt 1-0 over Island i den første kamp i EM-kvalifikationen.

Søndag aften blev Kahlenberg igen matchvinder, da Danmark vandt den første kamp i EM-kvalifikationen med 2-1-sejren hjemme mod Armenien.

- Det kan jeg sagtens huske. Og det måtte jo gerne gentage sig. Det vigtigste var dog, at vi fik de tre point, og det fik vi, selv om det holdt hårdt.

- Vi fik den start, vi havde håbet og troet på. Og nu er der noget at bygge videre på, siger Kahlenberg.

Det var efter fint sammenspil med Nicklas Bendtner, at Kahlenberg headede den afgørende scoring i nettet 10 minutter før tid.

- Det er altid en god fornemmelse. Det er sjovt at være med til at være afgørende og komme ind og bidrage med noget.

- Jeg synes, vi spillede en god anden halvleg. Vi havde nogle gode takter, fik noget dybde i vores spil og skabte langt mere. Så det var fortjent, at vi kom tilbage. Det var fedt at være med til at vende det, siger Kahlenberg.

Inden da havde Armenien bragt sig foran 1-0, og det så ud til at blive en kedelig aften for Danmark.

- Det var ikke sjovt, og det var et skidt tidspunkt i starten af anden halvleg. Vi havde ikke skabt så meget indtil da, og da tænker man det værste.

- Der var vi nede, men jeg synes, at der kom en god reaktion. Vi blev også mere direkte, da Lasse Vibe kom ind som frontangriber. Så det var positivt, mener Kahlenberg.

Pierre-Emile Højbjerg stod for Danmarks 1-1-udligning efter 65 minutter.

/ritzau/

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip