Kalder alle børn født i 80'erne: Fragglerne vender tilbage

De fleste mennesker, der blev født i 80'erne, kender følelesen af at tænde for tv'et tidligt om morgenen og følge Fragglernes eventyr. 

Men nu kan vor tids børn også få lov til at stifte bekendtskab med de charmerende dukker for efter mange års diskussion og ønsker om Fragglernes tilbagevenden til tv-skærmen, er det nu en realitet. 

Det bliver dog ikke som en tv-serie, men som en actionfilm, hvor den kendte skuespiller Joseph Gordon-Levitt kommer til at spille hovedrollen. Han vil desuden være producer på filmen, og han fortæller, at han altid har elsket seriens figurer og historier.

- De første karakterer, jeg forelskede mig i på TV, var Jim Hensons figurer i først Sesame Street og sidenhen i Fraggle Rock. Karakterene giver en lyst til at synge og danse, men de har også dybde, de er overraskende og kloge, siger Joseph Gordon-Levitt ifølge Metro. 

Han glæder sig især til at arbejde sammen med Lisa Henson, der er den afdøde skaber Jim Hensons datter. 

- Jeg har altid elsket Jims arbejde, også selvom jeg blev ældre. Det at jeg kan arbejde sammen med Jims datter gør mig overbevist om, at vi kan skabe noget, som Jim ville elske, siger Joseph Gordon-Levitt.

Hvis du skulle have glemt seriens berømte intro, kan du høre den her. 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip