Kalundborg er allerede nu i mål med udbud af akutjob

Kalundborg Kommune placerer sig i front, når det gælder udbud af akutjob. Kommunen har udbudt flere akutjob, end det antal kommunen skal udbyde inden 1. juli i år.

I følge dugfriske tal er der i Kalundborg Kommune udbudt 29 akutjob frem til i dag. Det betyder, at kommunen er i mål med de akutjob, som ifølge regeringen skal udbydes inden 1. juli. Kalundborg Kommune skal opslå 27 job af de 12.500 akutjob på landsplan.

Private erhvervsliv er godt med

Det private erhvervsliv er også godt med, når det gælder udbydelse af akutjob i Kalundborg Kommune. Seneste statistik viser, at der er opslået 44 akutjob i den private sektor.

- Det glæder mig, at vi allerede er i mål med opslåede akutjob i Kalundborg Kommune. Men vi stopper ikke her. Vi vil fortsætte med at slå akutjob op i hele aftaleperioden, siger Martin Damm og fortsætter:

- Det glæder mig også meget, at den private sektor er så godt med. Erhvervslivet i Kalundborg hjælper på denne måde flot til.

53 af 372 er afmeldt

I Kalundborg Kommune blev der i perioden 20. september til 19. december afmeldt 53 af de 372 ledige, som er i risikogruppen for at miste dagpenge. De 53 dækker bl.a. over personer, som er kommet i job, gået på efterløn, begyndt på efteruddannelse.

Om de ledige i målgruppen opnår ansættelse i de opslåede akutjob må tiden vise.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip