Kamillas mor og datter bragt i sikkerhed efter drab

Efter politiets anvisninger blev den dræbte Kamilla Hantuschs seksårige datter og mor bragt fra familiens hjem i Padborg til et sikkert sted. Kamillas mor og datter forlod familiens hjem en af de første dage efter Kamilla Hantuschs forsvinden.

Det bekræfter efterforskningsleder Hans Roost overfor TV2.dk.

- Det handler om barnets tarv. Vi har fjernet pigen og hendes tryghedsperson - mormoren - fra den virak, som vi vidste ville komme.

- En lille pige skal for eksempel ikke se sin mor omtalt i tv på den måde. Vi har også tænkt på det værste, der ville ske og lavet præventive foranstaltninger, siger Hans Roost og tilføjer, at de to nu befinder sig "et sikkert sted, hvor de ikke er under bevogtning".

Kamilla Hantuschs 24-årige ekskæreste blev torsdag ved Retten i Sønderborg varetægtsfængslet i fire uger. Han mistænkes for drabet.

Senere torsdag aften afholdte Kamilla Hantuschs familie en mindehøjtidelighed. Flere hundrede mennesker mødtes ved Lyreskovskolen i Padborg - det sidste sted, Kamilla blev set i live.

Den sluttede ved den motorvejstilkørsel nær Kliplev, hvor liget af den 21-årige enlige mor blev fundet onsdag, skriver BT.

Ekskæresten er sigtet for at have dræbt Kamilla Hantusch, men den mere præcise sigtelse er ikke offentlig på grund af dobbeltlukkede døre i retten.

Derfor er det foreløbig uklart, hvad politiet baserer mistanken mod ham på.

Hantusch blev mor i en tidlig alder og efterfølgende boede hun sammen med sin datter og barnets far hos Kamilla Hantuschs mor.

Da hun forsvandt var hun netop blevet færdig med sin HF-eksamen.

Den 21-årige Kamilla Hantusch forsvandt den 19. juli på vej til sit hjem i Padborg og er blevet massivt eftersøgt siden. Onsdag blev et kvindelig fundet ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev, og politiet kunne torsdag eftermiddag bekræfte, at der er tale om liget af den forsvundne kvinde.

/ritzau/

 

Dagens Gossip