Kan blive altafgørende: Kasper Hjulmand i stort dilemma

07/11/2023 10:02

Jesper Bengtson

Nyheder
Foto: Kenneth Meyer/Ritzau Scanpix
Foto: Kenneth Meyer/Ritzau Scanpix
Landstræneren står over for et vigtigt valg.

Mest læste i dag

Kasper Hjulmand og det danske landshold oplever fortsat hård kritik.

Især efter den beskedne 2-1-sejr over San Marino, der er rangeret som verdens ringeste hold.

På trods af sejren var der heller ikke meget glæde at spore hos de danske spillere, der også undlod at synge fællessang.

Det skriver Ekstra Bladet.

Fodbolddirektør Peter Møller støtter både Hjulmand og resten af landsholdet, da de bevæger sig mod EM-slutrunden i Tyskland næste sommer, som ville være det fjerde på hinanden følgende for det danske hold. 

Dog nævnte Peter Møller ikke noget om, at Kasper Hjulmand netop blev ansat som træner efter Åge Hareide grundet utilfredshed med spillestilen - og ikke manglen på resultater.

Holdet skulle have været mere dominerende og spilstyrende, men i en historisk let kvalifikationsgruppe har Danmark ikke imponeret tilstrækkeligt. 

Hjulmand store dilemma

Kasper Hjulmand skal træffe et vigtigt valg før årets sidste to landskampe mod Slovenien og Nordirland. 

Her kan han enten vælge at eksperimentere med formstærke spillere, eller han kan vælge at holde fast i dem, der har prøvet det før.

Det ser dog ud til, at Thomas Delaney, der for nylig vendte tilbage efter en skade og spillede 70 minutter i Anderlechts 3-0 sejr over Cercle Brugge, kommer til at gøre landsholdscomeback. 

Spillere som Jannik Vestergaard, Morten Frendrup, Matt O'Riley og Anders Dreyer, der alle har tur i den for tiden, kan have svært ved at finde plads i truppen.

Den skadede anfører, Simon Kjær, forventes stadig at blive inkluderet i truppen, mens Jesper Lindstrøm har kæmpet med formen og kan ikke nødvendigvis forvente en indkaldelse.