Kan du se denne video uden at få kuldegysninger?

11/04/2016 15:41

Sol Stoffregen

Nyheder

Mest læste i dag

Det er ikke kun på cykel og gåben, man skal holde sig fra at have høretelefoner på. Det gælder åbenbart også, når man står på snowboard.

I går tog Kelly Murphy turen ned et japansk bjerg på snowboard, men det var ikke nogen helt almindelig tur, afslører hendes video, der kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste.

Læs også: P-vagt tror ikke, der er nogen, der kigger: Men hans grove trick bliver filme

Udstyret med et selfiekamera gør Kelly Murphy sig klar til at stikke afsted, mens hun med høretelefoner på synger med på Rihannas hit “Work”. På grund af tågen og høretelefonerne fornemmer kvinden ikke, hvilken fare hun er i.

En stor bjørn har fået øje på Kelly og har kurs mod hende.

Til alt held begynder den intetanende Kelly at suse afsted, da bjørnen er tæt på hende. Bjørnen opgiver ikke sit bytte og fortsætter med at jagte snowboarderen. Men da Kelly får god fart på, kan rovdyret ikke længere følge med og stopper op.

Først da den meget heldige kvinde kom hjem på hotellet opdagede hun, hvilken fare hun havde været i.

Læs ogsåMand laver bombe-joke med syrisk barn: Drengens reaktion vil gøre ondt i dit hjerte

- Jeg blev jo næsten spist!!! Jeg opdagede det ikke på bjerget, men folk er nødt til at passe på, skriver Kelly Murphy om videoen.

Optagelsen stammer fra det populære skisportssted Hakuba 47 i det nordlige Japan, hvilket har fået folk til at undre sig over, at det ligner en brun bjørn, der løber efter kvinden, når der kun lever sorte bjørne i området. Kritikere mener derfor, at videoen kan være forfalsket, hvilket Kelly Murphy afviser.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler: