Kannibal afslører, at han dræbte og spiste sin elsker med rosenkål

I 2001 dræbte den tyske kannibal Armin Meiwes sin elsker, Bernd Brandes. Elskeren havde annonceret på internettet efter en, der ville spise ham - levende.

For første gang taler kannibalen nu ud om, hvordan han gjorde. Det sker i dokumentaren ‘Docs: Interview with a Cannibal’, skriver metro.co.uk

Armin Meiwes dækkede et bord og satte stearinlys på. Han kom sin fineste service på bordet. Dernæst stegte ham en rumpsteak fra offerets ryg og serverede dertil kartofler og rosenkål.

- Den første bid var selvfølgelig meget underlig. Det var en følelse, jeg ikke helt kan beskrive. Jeg havde længtes efter det i 40 år, drømt om det, lyder det fra kannibalen.

Før Armin Meiwes dræbte Bernd Brandes, tog Brandes sovepiller og drak snaps. Derefter skar Armin Meiwes hans penis af, mens han stadig var i live. Den spiste de sammen.

Offeret tog et bad, mens Armin Meiwes læste højt for ham fra en Star Trek-bog. Til sidst stak han Bernd Brandes i halsen og dræbte ham.

Kannibalen parterede sin elsker, begravede hovedet i haven og kom resten i fryseren. De næste 10 måneder spiste han løbende af ham.

Armin Meiwes blev anholdt i december 2002 under stor mediebevågenhed. Det var første gang, der var en sådan sag i Tyskland, og der var ikke en decideret paragraf i lovgivningen mod kannibalisme.

Læs også: Læge åbner mystisk bule på mands albue - og er chokeret over indholdet 

Ved anholdelsen sagde han til politiet, at kødet i fryseren var fra et vildsvin. Det fandt man dog ud af, at det ikke var. Han blev idømt otte års fængsel for manddrab i 2004. Den dom blev dog senere appelleret, og han blev idømt livstid.

Under retssagen fortalte han, at Bernd Brandes var kommet til ham af egen drift for at ende sit liv på denne måde.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip