Kanye West viser sin datter frem

Rapperen er gæst i sin svigermor Kris Jenners TV-talkshow og her viser han et billede af sin øjesten.

Jenner har i sommer testet sit talkshow og sætter punktum for programrækken på fredag, hvor samtalen med West går i luften.
Interviewet blev imidertid båndet allerede mandag og hjemmesiden TMZ kan nu afsløre, at den stolte far overvandt sin uvilje mod medierne og gav sin svigermor et globalt scoop. Jenner kender naturligvis sit barnebarn ud og ind, men nu får hun også æren af at bringe det første foto af North, i daglig tale kaldet Norrie.

Pigen kom til verden i juni og er siden holdt uden for offentlighedens søgelys. West og Kardashian har begge udtrykt, at datteren er deres barn og ikke offentlighedens eje til udstilling i de kulørte blade.

Hollywoods branchepresse spekulerer dog i, at West lader sin datter hjælpe mormor. Takket være afsløringen af den lille pige ventes Jenners talkshow nemlig at slutte med så høje seertal, at Kardashian-klanens matriark opnår den forlængelse, hun satser på.

Interviewet handler også om emner som familieværdier og Wests faderværdighed og hans mange sammenstød med de paparazzi, der følger ham overalt.

 

Dagens Gossip