Kaosklub spiller for tomme tribuner efter skandalekamp

12/04/2016 21:20

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Den italienske fodboldklub Palermo har i forvejen rigeligt med problemer at holde styr på, men tirsdag har klubben fået endnu en dårlig nyhed til samlingen.

Tilskuerballaden i søndagens Serie A-kamp mod Lazio koster Palermo en hjemmekamp uden tilskuere, så mødet med Atalanta hjemme på Stadio Renzo Barbera næste onsdag bliver spillet for låste porte og tomme stolesæder.

Straffen kommer, efter at klubbens tilhængere flere gange smed fyrværkeri på banen, da Lazio var på besøg.

I et tilfælde eksploderede et kanonslag lige ved siden af Lazio-spilleren Antonio Candreva, og kampens dommer måtte to gange afbryde kampen, mens der blev skabt ro på tribunerne.

Selve kampen var en miserabel forestilling for hjemmeholdet, der tabte 0-3, og efter 11 ligakampe på stribe uden sejr er Palermo dumpet ned under nedrykningsstregen.

Problemerne har også kunnet aflæses på trænerbænken, hvor klubben har skiftet træner hele syv gange i løbet af sæsonen.

Tirsdag blev Davide Ballardini udpeget som manden, der skal føre klubben helskindet igennem de sidste fem kampe.

Ballardini har allerede en gang i denne sæson forsøgt sig i det sicilianske galehus. Han sad i trænersædet fra november til januar, hvor han blev fyret, men det har ikke afskrækket præsident Maurizio Zamparini fra at ansætte ham igen.

Den nye, gamle træner indleder sit andet forsøg i jobbet med den på papiret sværeste opgave, Serie A kan byde på: en udekamp mod det suveræne tophold Juventus på søndag.

/ritzau/