Kapitalfond er på trapperne til at overtage Mols-Linien

Den danske kapitalfond Polaris fremsætter et købstilbud på alle aktier i færgerederiet Mols-Linien, der sejler på ruterne Odden-Ebeltoft og Odden-Aarhus.

Det oplyses fredag i en pressemeddelelse.

Polaris har allerede købt 29,95 procent af aktierne i færgerederiet Clipper Group, og fonden lancerer fredag et købstilbud på de resterende aktier.

Kapitalfonden byder 34 kroner per aktie. Det svarer til en samlet købspris for Mols-Linien på cirka 482 millioner kroner.

- Sammen med ledelsen vil vi gøre Mols-Linien til et både stærkere og mere attraktivt alternativ til Storebæltsbroen, siger Jan Johan Küh, partner i Polaris, i meddelelsen.

- Vi vil investere i Mols-Linien og støtte op om den gode udvikling ved blandt andet at styrke rutenettet, tilbyde nye services og forbedre de rejsendes oplevelse om bord.

- Mols-Linien får med os en dedikeret, langsigtet og kapitalstærk ejer. Vi vil skabe stabile rammer og videreudvikle Den Flydende Bro over Kattegat, fortsætter Jan Johan Küh.

I meddelelsen oplyses det desuden, at Mols-Liniens bestyrelse er positivt indstillet over for købstilbuddet og agter at fremlægge sin redegørelse om købstilbuddet, når Polaris offentliggør sit tilbudsdokument.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip