Karins hævn mod mobber ramte plet: Nu griner hele Twitter af ham

Det blev en øjeblikkelig succes, da 41-årige svenske Karin Adelsköld tog til genmæle på Twitter overfor en mobber, der i skoletiden næsten drev hende til selvmord. Det skriver den svenske avis Expressen.

Komikeren Karin Adelsköld har i mange år forsøgt at lægge sin traumatiske skolegang, som var præget af mobning og grove drillerier, bag sig. I stedet for at konfrontere sine plageånder til skolereunions som voksen, besluttede Karin at sætte punktum og forsøge at glemme.

Men da en af Karins gamle mobbende klassekammerater kontaktede hende for nylig for at booke hende til et stand-up-show på sit pizzeria, uden at komme ind på deres fælles fortid,  var det dråben for hende.  

Læs også: Nogen prøvede at gøre pige flov over sin krop - men så gjorde hun dette

Karin lagde den tidligere klassekammerats henvendelse og hendes eget svar på Twitter. Og i en fart gik hendes ord viralt og blev lidt af en succes. Her er et uddrag af, hvad Karin skrev på Twitter:

"Jeg kunne komme og lave en lille joke om, hvordan du og mange andre gjorde mit liv til et levende helvede fra 6. klasse og hele gymnasiet", skrev hun og tilføjede:

"Og så kunne jeg krydre mit show med nogle sjove ting om mit ødelagte selvværd, selvmordstanker og mange års angst. For det tager jeg 50.000 kroner + moms. Har vi en aftale?"

Læs også: Video: Modig dreng siger fra over for mobberne

På et kvarter blev Karins opdatering delt 140 gange, og efter en time var tallet oppe på 770 - sådan fortsatte det. Og kommentarerne væltede ind med rosende ord til Karin og ris til den tidligere klassekammerat. Hovedpersonen selv mener, at forklaringen på hendes tweet blev så populært var, at mange folk kunne genkende sig selv og har følt det samme.

Beskeden fra skolekammeraten med pizzeriaet vækkede noget i Karin, som hun var nødt til at handle på.

- Da jeg fik den besked, følte jeg, at nu var det gået over grænsen. Jeg forventede ikke nogen undskyldning eller noget, der minder om, forklarer Karin og uddyber: 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

- Men hvordan kunne han spørge om sådan noget? Jeg kunne forstå, hvis han havde sagt: "Jeg er ked af det, det var sgu hårdt, da vi gik i skole osv, men det ville være fedt, hvis du ville…". Men han kommentererede slet ikke på alt det, der er sket. Det var, som om mobningen fortsatte. Som om hans syn på mig stadig er, at jeg skal gøre hvad som helst for at komme ind i "klassen".

For Karin føles det som en drøm, der gik i opfyldelse, da hun endelig fik sagt fra overfor en af sine mobbere.

I 2012 vandt Karin titlen som "Årets bedste svenske kvindelige stand-up komiker".    

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip