Karismatisk tv-homo dementerer rygter om brud

Rygterne om at de ville gå fra hinanden har floreret i noget tid.

Men det er åbenbart ikke sandt, at Neil Patrick Harris fra successerien "How I met your mother" og hans mand David Burtka er på vej til at slutte deres ægteskab.

I hvert fald lagde den 41-årige tv-stjerne et billede op på Instagram, som umiddelbart får alle rygterne til at virke utroværdige.

- Jeg kunne simpelthen ikke være mere forelsket i min familie. Alle, der siger og tror noget andet, tager fejl, skriver skuespilleren til billedet, som prydes af den karismatiske tv-stjernes mand og parrets to tvillinger.

Selv om kærligheden stadig er intakt, betyder det dog ikke, at det ti år lange forhold mellem Harris og Burtka har været uden udfordringer.

- Hvedebrødsdagene slutter på et tidspunkt. Sådan er det bare. Vi er i bund og grund bare dyr, og dyr er ikke bygget til at bruge hele deres liv sammen med kun et andet dyr. Så det er klart en udfordring hele tiden at redefinere forholdet, fortæller Harris til Glamour Magazine.

En af de ting, som redefinerede de to mænds kærlighedsforhold, var at få børn.

- Det er nødvendigt med nogle øjeblikke i dit parforhold, som virkelig får dig op at køre. Og ikke kun seksuelt. At få børn var et af de største af den slags øjeblikke, siger skuespilleren.

Se det søde foto af tvstjernens mand og børn her: http://websta.me/p/787712112213964965_361709685

Newspaq