Kasper Hjulmand om sent nederlag: Vi mangler selvtillid

FC Nordsjælland har haft et forår med blandede resultater. Søndag blev det til et nederlag på 1-3 i Haderslev, hvor kampen først blev afgjort til allersidst af to overtidsscoringer af Sønderjyske.

FCN's cheftræner, Kasper Hjulmand, var efter kampen ikke tilfreds med den dårlige start, som hans mandskab fik.

- Vi kom dårligt fra start. Vi spillede uden tempo og struktur. Vi manglede selvtillid i forhold til den måde, vi gerne ville spille på.

- De første 25 minutter var på deres præmisser. De gjorde det godt, og vi gjorde det dårligt. Herefter kom vi lidt bedre med og kunne godt have fået noget i slutningen, siger Kasper Hjulmand.

Nordsjælland kom bedre med i anden halvleg, og pressede i lang tid på for en scoring, og den kom, da Andreas Maxsø kom højest på et hjørnespark i det 85. minut.

- I anden halvleg gjorde vi mange ting rigtigt, og vi kom frem til mange chancer. Kampen lå til, at vi skulle komme igen, de havde ikke rigtig noget, og vi pressede og fik chancer, siger Kasper Hjulmand.

Træneren ærgrede sig over de spildte chancer til sidst, da Sønderjyske fik scoret til 2-1 på en identisk chance, som Nordsjælland-spilleren Lasse Petry havde brændt kort forinden.

- Både før og efter, vi fik scoret, havde vi store chancer. De fik så scoret det afgørende sejrsmål, som var meget lig med den chance, som Lasse Petry havde brændt lige forinden, siger han.

Alt i alt så træneren en meget lige kamp, men Sønderjyskes formkurve blev afgørende.

- Det var en meget lige kamp, og det kunne være gået begge veje, men Sønderjyske er et hold der tror på det, og de har tur i den. Tingene går deres vej, siger Kasper Hjulmand.

FC Nordsjælland får i næste runde mulighed for at få en sejr, når Randers kommer på besøg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip