Kasper Hvidt før Kielce: De sværeste odds jeg kan huske

Skrevet af admin

|

24/11/2013

Dagens topnyheder

KIF Kolding København kommer søndag eftermiddag ud for den hårdeste opgave i Champions League, som målmand Kasper Hvidt kan erindre.

Det danske storhold møder klokken 17 polske Kielce på udebane i Polen.

Det er en kombination af modstandernes kvalitet samt slidte KIF-spillere, der får Hvidt til at forvente en svær opgave. Keeperen vil dog ikke helt opgive håbet.

- Hvis vi ikke troede på det, skulle vi jo stoppe med at spille håndbold. Det er min holdning nu, og det har det altid været, siger Kasper Hvidt i en pressemeddelelse.

Selv om KIF slog Kielce med 29-24 på hjemmebane for en uge siden, så anser målmanden polakkerne for storfavoritter.

- Selvfølgelig er det svære odds, måske nogle af de sværeste jeg lige kan huske, men det var det jo også i sidste weekend, og der vandt vi sikkert. Presset ligger på dem, og det skal vi prøve at udnytte, siger han.

Kasper Hvidt oplyser, at en stor del af hans holdkammerater er slidte før opgøret.

- Lige meget hvem, du spørger på vores hold, så snakker vi om dem, der spiller, og ikke om dem, der ikke spiller.

- Spiller Lars (Jørgensen) ikke, så må (Joachim) Boldsen ind i midten, og kan han ikke spille så må Cyril (Viudes) ind sammen med Torsten (Laen) og slå på de store polske og kroatiske spillere.

- Jeg er sikker på, at hvis vi holder vores aftaler og spiller med den tålmodighed, vi har aftalt på taktikmødet, så har vi chancen for at være med til sidst. Om vi så har kræfterne, evnen og heldet til at tage point, må tiden vise, siger Kasper Hvidt.

Både KIF og Kielce har vundet fire og tabt en enkelt kamp i Champions League-gruppe B, som toppes af tyske THW Kiel, der har spillet en kamp mere end de to forfølgere.

/ritzau/