Kasper Hvidt om CL-exit: Vi scorer for lidt

KIF Kolding København skal ifølge målmand Kasper Hvidt score flere mål, hvis det rutinerede håndboldhold i næste sæson skal gøre sig forhåbninger om succes i Champions League.

Det danske mesterhold måtte søndag forlade turneringen i 1/8-finalen til trods for en sejr på 23-21 over Zagreb i Brøndby-Hallen. Kroaterne vandt for en uge siden på hjemmebane med 22-17.

- Set over to kampe er 40 mål for lidt.

- Vi skal se på, hvordan vi kan producere flere mål i Europa frem mod næste sæson i Champions League, mener Kasper Hvidt.

KIF endte som toer i gruppefasen efter seks danske sejre i 10 kampe. Det generelt gode spil havde givet tro på et KIF-avancement mod Zagreb.

- Det er ekstra surt at ryge ud, når vi måske er blandt de 8-10 bedste hold i Europa, når det kommer til stabilitet.

- Når det kommer til at slå et hold ud over to kampe, så er vi ikke gode nok - hverken i år eller sidste år.

- Det skal siges, at der er mange gode hold, der ryger ud nu. Montpellier, Wisla Plock og Rhein-Neckar Löwen er også ude. Det skal dog ikke være nogen trøst for os, siger Kasper Hvidt.

- Når vi har fået det her på afstand, så skal vi finde ud af, hvordan vi kan score flere lette mål. Med det forsvar, vi har, som lukker få mål ind, så skal vi være bedre til at konvertere det til mål i den anden ende.

- Det gælder både i kontrafasen og i anden bølge. Kan vi gøre det, så undgår vi også at støde ind i modstandernes store forsvarsfolk.

- Når vi kun scorer 40 mål, så er det næsten umuligt at gå videre mod de hold, vi møder i Europa, siger målmanden.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip