Kasper Kusk om Bjarnason: Temperamentet løb af med ham

AaB-spilleren Kasper Kusk mødte tirsdag op i landsholdslejren i Silkeborg med masser af selvtillid forud for fredagens venskabskamp mod Norge.

Mandag fejrede Kusk sin 22 års fødselsdag ved at score et hattrick i 4-1-sejren over Randers.

Men nordjyden var også involveret i en anden episode, da Randers-spilleren Elmar Bjarnason efter kampen beskyldte Kusk for at trække tiden og filme. Islændingen blev i sin frustration vist ud for at kaste bolden efter Kusk.

Bjarnason mente sagtens, at AaB-helten kunne have grebet bolden. I stedet overdramatiserede Kasper Kusk ifølge Randers-spilleren situationen.

- Ja, der skete mange ting i går. Jeg fik scoret tre mål, og så var der den episode med Randers-spilleren.

- Jeg følte på ingen måde, at jeg gjorde noget forkert. Han var måske lidt frustreret på det tidspunkt, og temperamentet løb af med ham.

- Det var ikke fordi, at jeg føler mig skyldig i noget som helst. Jeg har ikke dårlig samvittighed, fastslår Kasper Kusk dagen derpå.

Den teknisk begavede midtbanespiller har nu rettet fokus ind på landsholdet, der fredag møder Norge i Herning. Kasper Kusk fik spilletid i den seneste landskamp mod Malta i Parken, og nu håber han på mere.

- Jeg håber altid på noget spilletid. Det er grunden til, at jeg er med.

- Mod Malta fik jeg et signal om, at trænerteamet tror på mig og nogle af de ting, jeg kan finde ud af. Det håber jeg også, at de gør den her gang, siger Kusk.

- Jeg føler, at jeg har kvaliteterne til at gøre en forskel, og så er det op til trænerteamet at vurdere, om jeg skal have spilletid, men jeg håber på det, siger han.

Spørgsmål: Spiller du i øjeblikket på dit foreløbig højeste niveau?

- Det gør jeg nok. Jeg havde også en periode i sidste efterår, hvor jeg kom ind i en rigtig målstime, men det her er nok noget af det bedste, jeg har ramt formmæssigt, siger Kasper Kusk.

/ritzau/

 

Dagens Gossip