Kasper Kusk vil ikke væk for enhver pris

De klubber, der holder øje med AaBs danske landsholdsspiller Kasper Kusk, får sat rigeligt med plusser for tiden. Den rappe kantspiller skiller sig ud på et ellers lidt tamt AaB-hold, men hovedpersonen har ikke travlt med at skifte.

Flere medier har bragt rygterne om, at spilleren har en klausul i sin kontrakt, der gør, at han kan købes for kun fire millioner kroner. Det er dog ikke noget, AaB vil bekræfte.

Men Kasper Kusk vil da også gerne være med til at hjælpe AaB i hele den indeværende sæson, hvor man ligger to point fra førstepladsen.

- Jeg vil ikke væk for enhver pris. Jeg har det godt i AaB og har været her i mange år. Det er spændende at være en del af et hold, hvor det går rigtig godt.

- Jeg har selvfølgelig ambitioner om at spille på højeste niveau, men lige nu kan jeg ikke bruge så mange kræfter på at tænke på meget andet end kampene, siger Kasper Kusk.

Spillerens træner ser ham som en profil i klubben, der dog sagtens kan blive ved med at lære.

- Kasper har udviklet sig til at være en profil i Superligaen, men så længe har han heller ikke været det. Jeg er overbevist om, at AaB ikke er for stor til Kasper.

- Der kan selvfølgelig komme ting i spil, som vi ikke er herre over, men jeg bruger mest energi på det, jeg selv har indflydelse på. Så må vi se, hvordan det udvikler sig. Men indtil videre er han AaB-spiller, og jeg kan sagtens se ham være det i lang tid, siger AaB-træner Kent Nielsen.

22-årige Kasper Kusk har kontraktudløb med AaB om halvandet år./ritzau/

 

Dagens Gossip