Kasper Risgård: Thomsens udtagelse er fuld fortjent

Det unge offensive stjerneskud i AaB, Nicolaj Thomsen, kan ikke fejre søndagens AaB-sejr over FC Vestsjælland længe, før nye opgaver venter for den 21-årige tekniker.

Nicolaj Thomsen er nemlig udtaget til Danmarks kommende landskampe mod Serbien og Rumænien, der spilles på fredag og tirsdag.

Den unge Aalborg-spiller har tidligere været udtaget, men har endnu sin debut til gode. At Nicolaj Thomsen nu får muligheden igen, er ifølge en af holdkammeraterne i AaB et bevis på, hvad hårdt arbejde kan føre med sig:

- Jeg synes, at det er fuld fortjent, og jeg under ham al den succes, fordi han er så hårdtarbejdende og professionel i sin indstilling, siger Kasper Risgård.

Risgård, der selv har en enkelt ligalandsholdskamp på cv’et, fremhæver den udvikling som Nicolaj Thomsen har taget de seneste år:

- Nu kender jeg jo lidt til Thomsens karriere. Han har uden tvivl et stort talent, men blev måske forløst lidt senere som ungdomsspiller end så mange andre.

- Det har han så sidenhen bevist. Han er et sindssyg godt eksempel på, man kan tage så mange skridt ved hjælp af hårdt arbejde, lyder roserne fra Kasper Risgård.

Sejren over FC Vestsjælland var selvfølgelig en del af forklaringen på Nicolaj Thomsens brede smil efter søndagens hjemmekamp, der dog også rummede en stolt mine over at være et skridt nærmere drengedrømmen:

- Det er en stor cadeau at blive udtaget igen. Det giver blod på tanden, men lige nu er jeg bare lykkelig over udtagelsen, siger Nicolaj Thomsen, der får følgeskab rutinerede Rasmus Würtz på A-landsholdet.

21-årige Thomsen har allerede optrådt 11 gange i rødt og hvidt for U21-landsholdet. Holdkammeraten fra AaB Kasper Risgård frygter ikke, at opgraderingen stiger Nicolaj Thomsen til hovedet:

- Thomsen skal nok holde sine fødder på jorden. Han er nordjyde med stort N, siger Risgård om sin ti år yngre holdkammerat.

/ritzau/

 

Dagens Gossip