Kasper Schmeichel kåret til Årets Spiller i 2015

Det går lystigt for landsholdets Kasper Schmeichel i øjeblikket.

Mandag aften var der hæder til målmanden, da han ved Dansk Fodbold Award blev kåret til Årets Spiller for sæsonen 2015.

Det er første gang, denne hæder tilfalder Kasper Schmeichel, der i øjeblikket topper Premier League sammen med sin engelske klub Leicester, der igennem hele sæsonen har været den helt store overraskelse i engelsk fodbold.

Landsholdets målmand var i skarp konkurrence om prisen med blandt andre Christian Eriksen, der blev kåret i både 2011, 2013 og 2014, og dermed kunne have sikret sig kåringen for fjerde gang i alt.

Sådan skulle det ikke være, da Kasper Schmeichels præstationer for både Leicester i den første halvdel af den nuværende sæson har været fornemme.

Ud over Schmeichel og Eriksen var også Fenerbahce-spilleren Simon Kjær og FC Københavns Thomas Delaney nominerede i kategorien Årets Spiller.

Kasper Schmeichel var oprigtigt overrasket, da han modtog prisen.

- Tak til alle, der har troet på mig. Det er en kæmpe ære at stå her. Det havde jeg ærlig talt ikke forventet, lød det i takketalen fra Schmeichel, som samtidig også takkede sin familie.

Han har nok at se til i øjeblikket, hvor karrieren synes at sprudle.

Med syv spillerunder igen har Leicester et forspring på fem point ned til forfølgerne fra Tottenham i Premier League, hvor Schmeichel og Christian Eriksen igen konkurrerer om hæder og ære.

I første omgang skal de dog spille sammen, da begge i øjeblikket er samlet i den danske landsholdslejr.

Det skyldes, at Danmark i denne uge møder Island i en testkamp, som er den første danske landskamp med Åge Hareide som dansk landstræner.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip