Kasper Søndergaard: Nu skal vi have guld

EM-semifinalen var en gyser af de store, men det endte lykkeligt for danskerne. Nu mangler der kun en enkelt sejr, før guldet er i hus.

Frankrig er modstander i søndagens finale, og Kasper Søndergaard tror på, at Danmark kan gå hele vejen på hjemmebanen.

- Nu skal vi have den guldmedalje. Og med det spil, vi leverer i store dele af kampen i dag, tror jeg også, vi har en fin mulighed for det, siger han efter 29-27-sejren over Kroatien.

Danskerne havde håbet på, at kroaterne var slidte efter en hård turnering. Men det var kroaterne, der havde teten i hele første halvleg, førte med to mål ved pausen og havde en gylden mulighed i starten af anden halvleg for at hægte danskerne af.

Kasper Søndergaard lægger ikke skjul på, at kroaterne gjorde det svært for danskerne især i første halvleg.

- Vores angrebsspil fungerede ikke så godt i første halvleg. Det er nogle store drenge, og det er svært at spille hen over dem, siger han.

I anden halvlegs indledning var Danmark nede med to mål - og samtidig to mand i undertal, men så diskede Niklas Landin op med et par klasseredninger, hvorefter danskerne fik kontakt og efterfølgende fik bragt sig i front.

Og i det hele taget var det danske spil klart bedre i de sidste 30 minutter.

- Jeg synes sgu, vores anden halvleg var rigtig fin. Og Niklas gør det rigtig godt i målet i anden halvleg, siger Kasper Søndergaard.

Danmark og Frankrig spiller finale søndag, forinden spiller Kroatien og Spanien bronzekamp.

/ritzau/

 

Dagens Gossip