Kasper Søndergaard tager hatten af for stærke nordmænd

10/04/2016 01:36

admin

Nyheder

Mest læste i dag

Det sluttede 25-25, da Danmark og Norge lørdag aften i Herning udkæmpede et nordisk bråvallaslag i OL-kvalifikationen i håndbold.

Den danske højreback Kasper Søndergaard vurderer, at resultatet var fair, og han har respekt for nordmændenes indsats.

- De spiller godt, og de dækker godt op. De er fysisk stærke og svære at sætte af mand mod mand.

- Vi havde store problemer med dem i hele kampen, og vi fik ikke lavet nok nemme mål i kontrafasen, i forhold til hvad vi har for vane.

- Når vi har så godt et forsvar og holder dem på 25 mål og har en god målmand, så skal vi have nogle flere nemme mål, siger Skjern Håndbold-spilleren.

Kasper Søndergaard mener, at nordmændene spillede frisk til og satsede, hvilket gav bonus.

- Norge viser, hvordan man skal gøre det. Det må jeg tage hatten af for, siger højrebacken, der kom ind i anden halvleg og scorede fire mål.

Både Danmark og Norge har tre point for to kampe i OL-kvalifikationen, og Danmark skal blot bruge uafgjort søndag mod Bahrain for at sikre billetten til legene i Rio.

Lilleputten har tabt stort til både Norge og Kroatien, begge gange dog efter at have været godt med ved pausen.

- Ja, vi er rigtig tæt på OL, men vi er der ikke endnu. Og vi skal ikke undervurdere Bahrain, lige som Kroatien og Norge har gjort. Jeg har ikke set kampene, men mit bud er, at de har undervurderet dem, for ellers har man ikke uafgjort mod dem ved pausen, siger Kasper Søndergaard.

/ritzau/