Kasseret Manchester United-målmand siger farvel

Skrevet af admin

21/01/2016

Dagens topnyheder

Víctor Valdés har muligvis fundet en ny klub, efter at han for et halvt år siden blev kasseret af Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal.

I hvert fald har den mangeårige FC Barcelona-målmand offentliggjort en meddelelse på Twitter, som kraftigt indikerer et skifte.

- Tak til alle for jeres støtte til mig gennem disse måneder med hårdt arbejde, jeg vil aldrig glemme det. Vi ses snart, skriver Víctor Valdés i en meddelelse, der er ledsaget af et billede med Manchester Uniteds navn.

Den 34-årige målmands karriere har i de seneste år været i frit fald, efter at han tidligere blandt andet vandt tre Champions League-titler med FC Barcelona.

I januar 2013 kom det frem, at Víctor Valdés ønskede at forlade den spanske storklub, når hans kontrakt udløb i sommeren 2014.

Målmandens plan gav dog bagslag, da han i marts 2014 blev langtidsskadet.

I januar sidste år hentede Louis van Gaal så Víctor Valdés til Manchester United på en kontrakt af halvandet års varighed. De to havde tidligere arbejdet sammen i FC Barcelona.

Víctor Valdés lignede på det tidspunkt et godt bud på en kommende førstemålmand i Manchester United, ikke mindst fordi klubbens førstemålmand, David De Gea, dengang rygtedes kraftigt på vej til Real Madrid.

Noget gik dog fuldstændig galt i relationen mellem Víctor Valdés og Louis van Gaal.

I juli sidste år meddelte den hollandske manager, at Manchester United ville sælge Víctor Valdés, fordi han havde nægtet at spille for klubbens andethold.

/ritzau/