Kat med underbid tjener mere end Hollywood-stjerner

Hun hedder Tard Source, men er bedst kendt som 'Grumpy Cat', der blev et internetfænomen, da hendes ejer lagde en video med hende på Yotube for to år siden. Videoen fik over 15 millioner visninger og gjorde hende verdensberømt. 

Efterfølgende har katten optrådt i reklamer, på gaveartikler og udgivet en storsælgende bog, der er udkommet på 15 sprog. 

Det hårde arbejde har nu gjort katten, at ikke bare er verdens rigeste kæledyr, det har endda tjent mere end en lang række stjerner fra Hollywod.

Læs også: Kat med underbid er nyt stort internætfænomen

Både Cameron Diaz og Nicole Kidman må se sig sat økonomisk til vægs af katten, der på to år har tjent mere end en halv milliard kroner ind til sig selv og sin ejer, den tidligere servitrice Tabatha Bundesen.

-  Jeg kunne sige mit job op som servitrice allerede et par dage efter hun første gang optrådte på sociale medier, og min telefon har ringet konstant siden, siger den glade ejer til avisen Express.

Ifølge kattens ejer skyldes kattens særegne udseende, at den lider af dværg-vækst, en misvækst der har givet det karakteristiske underbid og gør, at katten altid ser misfornøjet ud. 

Kattens næste mulige succes er en aftale om sin egen serie af kaffe under navnet 'Grumppucino'.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip