Kato bliver vært på The Voice '13

Når The Voice ’13 går i luften den 23. september vil en imponerende række af danske og udenlandske artister indtage scenen på Plænen i Tivoli.

Det svenske stjerneskud Kim Cesarion dukker op for at optræde med hans store hit “Undressed”, som for tiden ligger solidt placeret på top 10. Duoen ENVY tager turen fra Norge til Tivoli for at spille deres top 3-hit “Am I Wrong”.

Blandt de tilkomne er kongerne og dronningen af dansk pop, Nik & Jay og Medina, der garanterer en fest, når de spiller nogle af deres mange hits. Medina glæder sig:

- The Voice har altid været der for mig, og jeg vil altid være derfor dem. Jeg glæder mig altid til at fejre en god aften med dem og alle de dejlige fans i Tivoli, da det har været den ene fede oplevelse efter den anden, siger Medina.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

De får selskab af den reggae-inspirerede Wafande, som nok skal sprede god stemning, og L.I.G.A. samt Kongsted, som hver især fyrer op under publikum med deres top 10-hits: “Skylder dig ik’ noget” og “Chuck Norris”.

Den hitspækkede koncertrække bindes i år sammen af DJ og producer Kato, som glæder sig til værtsrollen:

- Jeg glæder mig til at være vært til The Voice '13. Jeg har optrådt til The Voice-koncerterne mange gange, og der er altid helt vild gang i den. Det er første gang, jeg skal være vært ved koncerten, og det giver selvfølgelig lidt sommerfugle i maven, men der er så meget kærlighed i luften ved The Voice koncerterne i Tivoli, at jeg er sikker på at publikum vil tage godt imod mig, fortæller Kato.

Blandt de kunstnere, der optræder er Rasmus Seebach, Burhan G, Christopher, Ankerstjerne, Shaka Loveless, Panamah, Pharfar og Nabiha.

The Voice ‘13 kan opleves direkte på 7’eren klokken 18-22.30.

 

 

Dagens Gossip